PMA

Jose Holtmaat

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Introductie

E-mailadres Afdrukken PDF

José Holtmaat

Mijn persoonlijke groeiproces is de basis van mijn professionele houding.

In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen/trainingen gevolgd. Door mijn persoonlijke ervaringen heb ik een geheel en eigenwijze kijk ontwikkeld op ondersteuning van mensen. Ik zag steeds duidelijker, dat mensen op zoek waren naar zichzelf.  Dat mensen invullingen zochten naar hun eigen wensen, talenten en behoefte hadden aan een luisterd oor, aandacht en begrip. Dat te kunnen bieden, gaf me veel voldoening. Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de verpleging gooide ik mijn roer om. Ik nam een andere baan aan en ging opleidingen volgen zoals: Praktische Psychologie en Mensen Kennis, Sociaal Psychologie, Counselling en Coaching, Stresscounseling, Relatiecounseling, Persoonlijke Effectiviteit-Timemanagement, Personeel en Motivatie, Validation, Familieopstellingen, Mindfulness Based Cognitive Therapy,  Iriscopie, Mediation, Conflictbemiddeling en Kindercoach.

Toch had ik diep van binnen het gevoel dat er meer was. Persoonlijke ervaringen en impulsen uit mijn omgeving gaf mij een aanzet. Ik ging naar Orlando/Florida  VS, voor het volgen van een opleiding  tot Progressive Mental Alignment Coache bij het PMA-Institute. Een jaar later ben ik wederom naar Orlando geweest om me meer te verdiepen in de PMA methodiek. Ook heb ik de opleiding PMA-Trainer afgerond. Het heeft mij veel energie gegeven wat een positief effect heeft op mijn levensvreugde.

Als PMA Coach/Trainer – Counselor/Coach is mijn passie, mensen te begeleiden om hun eigen weg naar groei, ontwikkeling, bewustwording, vorm en inhoud aan te geven.

Een zeker zo belangrijk deel van mijn coach-zijn, vormen mijn “rugzak” met levenservaring en mijn eigen groeiproces. Kenmerkend voor mij zijn diep luisteren, betrokkenheid, echtheid, oprecht, vertrouwend en nazorg.

 

 

 

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
Laatst aangepast op zaterdag 18 januari 2020 10:31